Laulu karaoketaustalla

on tuotepaketti, jossa laulusi taustalla käytetään karaoketaustaa. Meillä on luvat sekä Magnumin, että Laulavan koiran karaoketaustojen käyttöön. Ilman lupaa karaoketaustojen käyttö äänityksissä ei ole sallittua, ei edes yksityiskäyttöön.

Tästä linkistä pääset katsomaan, minkälaisia kappaleita Magnumin karaoketaustoista löytyy. Tästä linkistä näet puolestaan Laulavan koiran karaokelevyvalikoiman. Kaikkien Magnumin kappaleiden taustat löytyvät meiltä, Laulavan koiran levyjä meillä on jonkin verran ja voit tuoda oman Laulavan koiran karaokelevyn myös mukanasi.

Peruspaketti 80 € (sisältää yhden kappaleen äänityksen). Laulatamme sinua muutaman kerran (enintään puoli tuntia) ja valitsemme parhaan suorituksen poltettavaksi CD-levylle. Cd:n pinta ja kansi räätälöidään mieleiseksesi valmiista malleistamme. Varaa studiossa käyntiin tunnin verran aikaa.

Lisäkappaleet 60 € / laulu. Lisäkappaleet äänitetään samalla periaatteella kuin ensimmäinen kappale.

Saat hienon laulusuorituksesi halutessasi myös useammalle CD:lle poltettuna (maksimissaan 5 kpl). Lisä-CD:n hinta on 10 € / kpl.

 

Ennen kuin tulet studioon, toimi näin:

1. Katso sopiva kappale Magnumin tai Laulavan koiran karaokelevyistä n. viikkoa ennen studioon tuloa ja ilmoita se meille.

2. Kappaleen vaihtaminen studiossa lennosta onnistuu, mutta veloitamme siitä 30 €. Meillä on vain murto-osa kappaleista ladattuna koneelle, joten biisin lataamiseen ja muuhun valmisteluun menee aikaa n. puolisen tuntia.

3. Samalla kun ilmoitat minkä kappaleen haluat laulaa, ilmoita myös minkälaisen kannen haluat levyllesi. Jos sinulla itselläsi on kuva, lähetä myös kuvasi meille viimeistään pari päivää ennen kuin tulet studioon. Kuva voidaan ottaa myös täällä paikan päällä.

Yhteystiedot


Kivistöntie 6 a
21450 Tarvasjoki

Tarja Kupias
044-3766033
Sähköposti

Yrityssivut osoitteessa www.studiotulitahti.com

Hae