Tommi Kotilainen

 
Minä olen traktori- ja konemies. Henkeen ja vereen. Kaikki mikä liikkuu moottorilla kiinnostaa. Olen voittanut seitsemän kertaa suomen mestaruuden tractor pullingissa.

Vuonna 2008 alettiin rakentamaan studiolle tiloja ja vuonna 2009 joulukuussa se oli valmis. En olisi uskonut kiinnostuvani studiosta niin paljon, mutta niin vain kävi että moottoroidut feiderit nappuloineen kiinnosti ja oli sopiva jatke moottoriharrastukselle. Miksausharrastus voitti tractorpullingin vuonna 2011, jolloin oli viimeinen kilpailuvuoteni pullingissa.

Ossin tarina oli ensimmäinen kokonainen äänitysurakkani, jonka tein yhdessä Tulitähden harjoittelipojan Ilmarin kanssa tammikuussa 2010. Kesäkuussa 2010 valmistui ensimmäinen suuri koitokseni kun sain Tarvasjoen nuorisoseuran Ideaparkki-kesäteatterinäytelmän äänitettyä kuunnelmaksi. Se julkaistiin tupla-cd:nä 12.6. Samoihin aikoihin julkaistiin myös ensimmäinen (ja takuulla viimeinen) singleni, Se on full pull. Kaikkea kummallista sitä ihmisen saakin tekemään…. Marraskuussa 2010 julkaistiin miksaamani kehtolaululevy. Että laidasta laitaan. Tractorpullingista on pitkä matka kehtolauluihin.

Siskonmiesten_levyn_tekoa

tommi_esittely2

Vuosien saatossa olen miksannut kymmenkunta levyä ja lukuisia irtobiisejä. Oppia olen hakenut Helsingistä, Asko Ahoselta, jolle suuri kiitos nykyisistä taidoistani. Askon opissa on ollut hieno olla.

Vielä toistaiseksi studiossa työskentely on minulle vain rakas harrastus. Teen päivätyötä Carruksen protopajalla, jossa kehitän uusia rakenteita ja ratkaisuja linja-autoihin.

Yhteystiedot


Kivistöntie 6 a
21450 Tarvasjoki

Tarja Kupias
044-3766033
Sähköposti

Yrityssivut osoitteessa www.studiotulitahti.com

Hae